دین اسلام که قریب 1400 سال بر مردم ایران چتر سعادتش را گسترانده است افتخاری برای این ملت در طول قرون متمادی بوده است و چه بسا ایرانیانی که به نام مسلمان در تاریخ ماندگار شدند، در طول این قرون فراز و نشیبهای زیادی بر عرصه خاک این سرزمین اتفاق افتاده است، گاه حاکمانی برای تعالی اسلام از هیچ خدمتی فروگذار نبوده اند و گاه حکومتهایی که برای نیات شوم خود برای زدودن اسلام گام برداشته اند و به بهانه مذهب
خیلی ها را از دم تیغ گذراندند تا چند صباحی در راه دشمنان اسلام سیر کنند ، اما بر پایی نظام جمهوری اسلامی ایران به رهبری امام خمینی نمونه ای از حکومت اسلامی در قرن بیستم می باشد که برای عظمت و عزت مسلمانان جهان گامهای بزرگی برداشته و برای تقویت وحدت و تشکیل امت واحده تلاشهای بسیاری نموده است.
اینک پس از سه دهه از پیروزی انقلاب در ایران جبهه کفر و صهیونیزم با یک برنامه حساب شده و با تمام قوا مشغول تفرقه افکنی و ایجاد اختلاف در بین مسلمانان کشورهای اسلامی هستند و فتنه ای تمام عیار کشورهایی چون افغانستان ، پاکستان، عراق ، سوریه، فلسطین، مصر، لیبی، یمن، تونس ، بحرین و ...... را فرا گرفته است و جالب است گروههایی با تفکرات انحرافی و حکومتهایی به ظاهر مدعی اسلام به این فتنه دامن می زنند و با کمکهای خود ملتها را به جان هم انداخته اند تا اهداف دشمنان را فراهم کنند.
مطمئن باشید این پایان کار نیست و بقیه کشورهای اسلامی خود را برای این شرایط فراهم کنند که تلاش دشمنان اسلام در این راستا ادامه دارد و برابر اعلام های قبلی خاورمیانه جدید در حال شکل گیری است تا در منطقه هیچ حکومت اسلامی قوی و مردمی وجود نداشته باشد و همه کشورها تجزیه ، تضعیف و مطیع گردند و جبهه شرک و کفر بر اسلام غلبه کند و شکی نیست این هدف غایی است و شاید سالها ادامه داشته باشد تا منافع طولانی مدت آنها تامین گردد.
ایران در چند سال اخیر یکی از کشورهای اسلامی بوده که با رهبری داهیانه امام خمینی و آیت الله خامنه ای و رهنمودهای دلسوزانه و مدبرانه آنان ، کانون وحدت بوده و مذاهب مختلف اسلامی با عزت و وحدت در کنار هم به زندگی خود پرداخته و حتی جامعه اهل سنت ایران با قریب به 5 میلیون رای در همه انتخابات حضور چشمگیر داشته و در کنار برادران شیعه و سایر فرقه ها برای خلق حماسه ها حضور داشته اند و حتی درصد مشارکت آنها بیش از میانگین کشوری و همیشه بیش از 90 درصد بوده است.
در سالهای گذشته افراد افراطی و منافق که در راستای نیات دشمنان سیر می کنند چه بسا جفاهای مختلف در حق مردم اهل سنت از طرق مختلف نوشتاری، دیداری، شنیداری و .... از قبیل توهین به اصحاب پیامبر اسلام و ... روا داشته اند اما این مردم فهیم هیچگاه در دام دشمن نیفتاده و با تاسی از رهنمودهای بنیانگذار جمهوری اسلامی و رهبر معظم فرصتی به دشمنان برای التهاب جامعه نداده اند و با صبر و متانت برای عزت و سربلندی ایران مایه گذاشته اند.
با پیشرفت تکنولوژی و ظهور پدیده هایی چون اینترنت و رسانه های ارتباطی نسل جدید در هر صورت ارتباط آسان و مجال بیان و نشر عقاید سهل شده است اما متاسفانه عده ای جاهل و منافق که معلوم نیست از کجا تغذیه می شوند برای نیات شوم خود مشغول دامن زدن به اختلافات و آماده کردن شرایط برای تفرقه افکنی و به جان هم انداختن مردم سنی و شیعه هستند و هر از چند گاهی با نشر مطالب خاص و متنهای کذایی به تحریک احساسات مردم می پردازند که نمونه بارز آن در استان سیستان وبلوچستان سایت زاهدان پرس و سایتهای دیگری چون شیعه آنلاین ، بولتن نیوز ، حفا نیوز و چند سایت انحرافی و فتنه انگیز دیگر هستند که اعتقادی به فرمایشات بنیانگذار جمهوری اسلامی و رهبر فرزانه ندارند و بطور کلی از فضای آرام و امن فعلی راضی نیستند و از جاهایی ماموریت دارند تا این مردم را به جان هم بیندازند و جالب است آزدانه و بدون برخورد با مانعی به نشر اکذیب و ملتهب کردن فضای کشور می پردازند و از برخورد قانونی هم واهمه ای ندارند و به هر طریق ممکن کالای خود را می فروشند و خبرهایی را نشر می دهند که دستیابی به آنها برای هر کسی دشوار است.
در تازه ترین مورد سایت شیعه آنلاین در تاریخ 26 مرداد 92 ساعت 17:07 در مطلبی با عنوان « تلاش دوباره مولوی عبدالحمید برای دیدار محرمانه با اطرافیان روحانی » به مردم اهل سنت ایران و استان سیستان و بلوچستان توهین آشکار نموده و شخص مولوی عبدالحمید امام جمعه اهل سنت زاهدان را به عنوان امام جمعه غیرقانونی معرفی و وی را مجرم تحت تعقیب قرار داده است و با بیان این مطالب واهی و تفرقه افکنانه در دام دشمنان اسلام افتاده و در شرایط فعلی که خاورمیانه و جهان اسلام به دست کفر و الحاد رو به افول نهاده و روزانه صدهای وحتی هزار مسلمان کشته می شوند و گروههای افراطی کشتن مسلمان را جهاد می دانند ، این افراد معلوم الحال که از برکت نظام جمهوری اسلامی به نوایی رسیده اند برای ایجاد اختلاف و در جهت خلاف مصالح کشور و نظام اسلامی گام برمیدارند.
جای تعجب است کمیته فیلترینگ مخابرات به فوریت سایتهای مذهبی اهل سنت مثل سنی آنلاین را می بیند و برخورد می کند اما به راحتی از محتوی این سایت و سایتهای دیگر که عناوین مقدس هم یدک می کشند و به کرات اقدام به نشر مطالب تفرقه افکنانه می کنند می گذرند و چشم پوشی می کنند.
گردانندگان و حامیان جریانهای افراطی که همان نقش گروههای تکفیری کشورهای دیگر اسلامی را در ایران ایفا می کنید و قبول مسئولیت کرده اید به مطالب زیر توجه فرمایید:
اگر با افراط گرایی و تکروی و تحجر و تعصب، حکومتها و گروهها ماندگار بودند چرا از احوال طالبان ، صدام ، قذافی ، مبارک و .... درس نمی گیرید؟
اگر تعصب و تفرقه باعث رشد جامعه اسلامی بود چه ضرورتی برای ایجاد وحدت و اعتدال و تقویت آن در اسلام وجود داشت؟
اگر مولوی عبدالحمید جرمی را مرتکب شده چرا مراجع قانونی اقدامی انجام نمی دهند؟
اگر حفظ وحدت ضرورت نداشت چرا این همه در فرمایشات و بیانات مقام معظم رهبری و مسئولان تاکید می شود؟
چرا هر ساله هفته ای به نام هفته وحدت نامگذاری شده و این هفته گرامی داشته می شود؟
اگر نظام جمهوری اسلامی برای ایجاد وحدت تلاش نمی کرد آیا در شرایط فعلی کشوری امن داشتیم؟
آیا می دانید دشمنان برای تضعیف حکومت ایران به همه راهها متوسل شده اند اما تاکنون موفقیتی بدست نیاورده اند؟
آیا می دانید آسان ترین راه برای نابودی ایران ایجاد اختلاف قومی و مذهبی در ایران است؟
آیا مشارکت دادن اهل سنت در حاکمیت با اسلام و مصالح جمهوری اسلامی منافات دارد؟
آیا می دانید بیش از ده میلیون اهل سنت در ایران زندگی می کنند و برای عزت این کشور کار می کنند؟
آیا می دانید غالب دشمنان داخلی این کشور که در خدمت دشمنان بوده و برای سرنگونی حکومت تلاش کرده و می کنند اهل سنت نیستند؟
به نظر شما توهین به فردی متشخص و صاحب نفوذ و مورد احترام چند میلیون مسلمان در راستای اهداف دشمنان نیست؟
آیا به بکار بردن لفظی تحت عنوان «امام جمعه غیر قانونی» توهین به هزاران نمازگذار اهل سنت سیستان و بلوچستان نیست؟
آیا حامی قاچاقچیان خواندن مولوی عبدالحمید بدون اثبات در هیچ مرجعی ، توهین نیست؟
آیا دیدار مولوی عبدالحمید با رئیس جمهور کشور و بیان دیدگاهها با منافع و مصالح کشور در تضاد است؟
آیا مولوی عبدالحمید برای دیدار با مقام دوم کشور باید از شما اجازه بگیرد؟
آیا رئیس جمهور کشور اجازه ندارد با یک شخصیت حقیقی دیدار کند؟
آیا انتصاب اهل سنت در مناصب دولتی و مسئولیتها با قانون کشور منافات دارد؟
آیا مشارکت و حضور اهل سنت در صحنه های مختلف و از جمله انتخابات در جهت تقویت اهداف نظام نبوده است؟
باید متذکر شویم سایتهای مختلفی در مناطق سنی نشین به فعالیت و نشر خبر مشغول هستند اما در هیچ شرایطی حاضر نیستند به یکی از شخصیتهاتی مورد قبول مردم و حتی اقلیتها توهین روا دارند و هر گونه اقدام برای خدشه دار کردن وحدت را نیز بر نمی تابند و متقبالا انتظار دارند مسئولان و بقیه سایتها و رسانه ها برای ایجاد وحدت کمک عملی کنند و با هر گونه افراط گری برخورد نمایند.