سردخانه پنج هزار تنی و خط فرآوری و بسته بندی خرما در شركت گسترش صنایع بلوچ ایرانشهر با حضور معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رییس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران راه اندازی شد. به گزارش ایرنا، رییس هیات عامل سازمان گسترش نوسازی صنایع ایران روز شنبه در آیین بهره برداری از این واحد كه معاون استاندار سیستان و بلوچستان و جمعی از مدیران استان حضور داشتند، گفت: كارخانجات بافت
بلوچ كه به نام شركت گسترش صنایع بلوچ تغییر نام یافته نقش بسیار مهمی در رونق اقتصادی منطقه، اشتغالزایی و تولید ثروت ملی و جلوگیری از پدیده شوم قاچاق دارد.
مهندس 'غلامرضا شافعی' افزود: سزدخانه پنج هزار تنی و خط فرآوری و بسته بندی خرما در زمینی به گستره پنج هزار و 500 متر مربع در محوطه كارخانه بافت بلوچ احداث شده است.
وی اظهار داشت: با ساخت و راه اندازی این طرح كه افزون بر 91 میلیارد ریال هزینه در برداشته، زمینه اشتغال یكصد نفر فراهم شده است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان كرد: ما مخالف واگذاری كارخانجات بافت بلوچ به بخش خصوصی نیستیم و تلاش خواهیم كرد از محل اصل 44 قانون در خصوص اصلاح ساختار و تجهیز و رونق این واحد نساجی و تولیدی اقدام شود.
شافعی گفت: شركت گسترش صنایع بلوچ نیازمند سرمایه گذار و نگاه ویژه دولت است.
وی افزود: این كارخانه حدود 40 سال قدمت دارد كه باید با توجه به نیاز منطقه اقدام به تجهیز و نوسازی آن كرد.
وی ادامه داد: شركت گسترش صنایع بلوچ ایرانشهر دارای 150 هكتار گستره است كه اكنون روزانه دو هزار و 500 كیلو گرم نخ تولید می كند و خط تولید آن تا چهار هزار كیلو گرم قابل افزایش است.
رییس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران خاطر نشان كرد: در بخش رنگریزی این كارخانه روزانه هشت هزار متر پارچه رنگریزی می شود كه تا 20 هزار متر قابل افزایش است.
وی افزود: هم اینك 270 نفر در این كارخانه مشغول بكار هستند.
نماینده مردم ایرانشهر، سرباز و دلگان در مجلس شورای اسلامی نیز از راه اندازی سردخانه و خط فرآوری و بسته بندی خرما در كارخانه بافت بلوچ تقدیر كرد و گفت: این واحد نساجی نقش بسیار مهمی در رونق اقتصادی مردم دارد.
'محمد سعید اربابی' به توانمندیها و ظرفیت های شهرستان ایرانشهر در بخش كشاورزی و تولید خرما اشاره كرد و گفت: وجود این سردخانه و واحد فرآوری و بسته بندی خرما می تواند نقش بسیار مهمی در توسعه كشاورزی و اشتغالزایی مردم داشته باشد.
وی بیان كرد: ایرانشهر و دلگان از جمله مناطق تولید چای ترش و حنا در كشور هستند كه با فرآوری و بسته بندی این محصولات می توان در زمینه صادرات، ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی منطقه گامهای خوبی برداشت.
اربابی با بیان اینكه با واگذاری كارخانه بافت بلوچ به بخش خصوصی كسی مخالف نیست، افزود: انتظار داریم دولت با حمایت های خود این واحد نساجی را تجهیز و توسعه دهد.
نماینده مردم ایرانشهر، سرباز و دلگان در مجلس شورای اسلامی راه اندازی خط بافندگی كارخانه بافت بلوچ را خواستار شد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، شافعی رییس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران از بخشهای مختلف این واحد بازدید كرد.
گفته می شود كارخانه بافت بلوچ ایرانشهر هم اینك 42 میلیارد تومان بدهكار است.