مدیر جهاد کشاورزی سرباز سطح زیر کشت انبه در این شهرستان را 465 هکتار بیان کرد و گفت: از این سطح زیر کشت سالانه حدود 4 هزار تن انبه برداشت و به بازارهای مصرف داخل و خارج از استان عرضه میشود . به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه سیستان و بلوچستان، افضل زایی با بيان اين كه شرایط اقلیمی و آب و هوای مناسب سرباز باعث شده تا در این شهرستان از
دیرباز انواع میوههای گرمسیری از جمله انبه کشت و تولید شود، افزود: در شهرستان سرباز 15 رقم انبه تولید میشود که از این میان انور رانول – سیندری – لال بادشاه – چوسا – دسیری و محلی از بازار پسندی بیشتری برخوردار است.
وی بیان کرد: نهال انبه برای تبدیل شدن به یک درخت بارور به 10 تا 15 سال و همچنین مراقبتهای ویژهای نیاز دارد، اما در این شهرستان گونهای از انبه نیز وجود دارد که پس از گذشت یک سال به بار مینشیند.
مدیر جهادکشاورزی سرباز، ارتفاع این گونه از درخت انبه را که به سرابهار یعنی همیشه بهار معروف است را 2 تا 3 متر عنوان کرد.
وی اضافه کرد: انبه، پاپایا یا خربزه درختی، گواوا یا زیتون محلی و محصولات جالیزی خارج از فصل از مهمترین تولیدات کشاورزی شهرستان سرباز است.